torstai 12. helmikuuta 2015

iltapäiväteetä ja reissusuunnitelmia

Viikko lähestyy taas loppuaan. Ensimmäinen kokonainen työviikko loman jälkeen on mennyt oikein peruskivasti, vaikka ihan perusviikko se ei kuitenkaan ole ollut. Kaksivuotias tyttömme tosiaan mursi kätensä lauantaina, kuten viime postauksessa kerroinkin, ja on ollut tällä viikolla vaihtelevasti muutaman päivän sekä kotona, että koulussa. Tänä aamuna piti käydä taas sairaalassa, kun uusi (pienempi ja kevyempi) kipsi oli vedetty yön aikana irti... Kipsiä täytyy pitää kuitenkin vain kaksi viikkoa, joten eiköhan tästä suuremmitta draamoitta selvitä, pieni kun on nyt jo pärjännyt yksikätisenä loistavasti. (Itse valittaisin varmasti paljon enemmän.)

Maanantai aloitti viikon kivasti afternoon tealla ystävän kanssa. En olekaan tätä perinteistä englantilaista teehetkeä minivoileipineen, skonsseineen ja kakkuineen vielä kokenut, joten oli jo aikakin! Lysti oli kaiken lisäksi ilmaista, sillä ystävälläni oli synttärilahjaksi saatu tea for two -kuponki. Oli ihana jutella kuulumisia ja herkutella. :)


Tiistai puolestaan oli superturhauttava päivä, lapset kiukuttelivat ja itsellänikin oli huono fiilis. Keskiviikko oli onneksi vähän parempi, ja viikonloppua kohden tässä mennään. Tiedossa on taas uuteen paikkaan tutustumista sunnuntaina ja ehkä leffapäivää ja kahvittelua lauantaina, mikäs sen parempaa.

Ensi viikolle onkin aika jännittäviä suunnitelmia. Pakkaan nimittäin laukut ja lähden perjantai-iltapäivänä Edinburghiin! Kyllä! Mulla on haastattelukutsu Glasgow'n yliopiston Dumfriesissa sijaitsevalle kampukselle 25. päivä, ja koska Skotlantiin tie vie enivei, joten hostäitini ehdotti, että ottaisin pari päivää vapaaksi ja tutustuisin samalla Edinburghiin (ja ehkä Glasgowhun, saa nähdä). Halvat ennakko-junaliput on jo ostettu, ja saan majoittua hostäitini isän luona, joten en malta odottaa! Okei, innostusta vähän laskee kasvava pääsykoejännitys, olen suoraan sanottuna kauhuissani... Sillä mitä lähempänä Skotlannin reissu on, sitä lähempänä on myös se pelottava haastattelu. Iiks.

Vaikka tällä viikolla on niin omat kuin lastenkin mielialat vaihdelleet aika lailla, enkä malta odottaa viikonloppua, suomiseuraa ja lapsivapaata aikaa, niin pakko kyllä sanoa, että elämä on kaikkine puolineen aika kivaa! :)

1 kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉