torstai 26. helmikuuta 2015

This is a city of shifting light, of changing skies, of sudden vistas. A city so beautiful it breaks the heart again and again.


Pahoittelut tästä pienestä (tahattomasta) tauosta. Blogin kanssa on paljon kurottavaa, sillä viime postauksen jälkeen kun on tapahtunut vaikka mitä: oli Shrewsbury kauniine Tudor-aikaisine taloineen, laskiaistiistai eli pancake day, jolloin leivottiin pannukakkuja (sekä suomalaisia että brittiläisiä sekä toki laskiaispulliakin), Casual Vacancy -tv-sarja, pääsykokeeseen valmistautumista ja pakkaamista, pitkä junamatka ja kolme kaunista päivää maailman kauneimmassa kaupungissa - Edinburghissa, yö suloisimmassa B&B-paikassa ikinä, jännittävä pääsykoepäivä ja kotiinpaluu. Tänään tiedossa yökylä perheen neljävuotiaan uudessa (ja ihan törkeän hienossa, miksei mulla ollu!) kerrossängyssä ja viikonlopuksi pyrähdän Lontooseen.

Ensi viikolla taas rauhoittuu tämä elämänmeno ja on toivottavasti aikaa purkaa kuulumisia ja sitä valtavaa kameran sisällä olevaa kuvasaalista tänne bloginkin puolelle. Siihen asti voitte nauttia näistä muutamista Edinburgh -tunnelmakuvista. ♥

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia! Edinburgh on aivan mielettömän kaunis kaupunki, sinne täytyy päästä vielä joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Edinburgh vei kyllä sydämen ihan täysin. Upea paikka! :)

      Poista

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉