torstai 29. toukokuuta 2014

suomessa taas!

Suomessa sitä tosiaan taas ollaan. Saavuin eilen vietettyäni ensin yön hotellissa lentokentän lähellä, melko aikainen lento kun oli tiedossa. Aika ristiriitaisin tuntein lähdin matkaan, etenkin kun reissusuunnitelmiin tuli pieni muutos: en lennäkään takaisin heti juhlien jälkeen maanantaina, vaan jään tänne odottamaan pääsykokeita. Aluksi se tuntui aivan liian pitkältä ajalta (pääsykokeet 11. ja 12.6), mutta nyt kun olen sitä jonkin aikaa saanut sulatella tuntuu päätös ihan hyvältä. Tässä on nyt siis reilun kahden viikon Suomi-loma tiedossa.

Kotona on kyllä ihan kiva olla. Ruisleipä ja Fazerin uusi mustikkasuklaa ovat maistuneet, ja olen nähnyt kavereita. Suomen puhuminen tuntuu välillä hassulta, ja ikävöin englannin käyttämistä. Pääsykokeet jännittävät. Aikamoinen hässäkkä täällä on myös käynnissä, viimeiset lakkiaisvalmistelut kun ovat meneillään. Huomenna saapuukin jo ensimmäinen lastillinen ihania ihmisiä ja lauantaina juhlitaan!

Brittiperhettä on vähän ikävä, mutta onneksi niitä näkee taas pian. Vaikka erittäin mieluusti Englantiin taas palaankin, aion nyt nauttia Suomi-ajasta täysin rinnoin! On ihan good to be back.


Bye bye Britain! See you soon x

2 kommenttia

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉