lauantai 3. toukokuuta 2014

pääsiäisloma, osa 3: länsirannikolla

Pääsiäismaanantaina otettiin suunnaksi Tywyn, pieni kaupunki Walesin länsirannikolla. Sää oli aamulla vielä jokseenkin sumuinen ja harmaa, mutta reilun tunnin ajomatkan aikana alkoi aurinko paistaa, ja saatiin reissulle mitä upein keli!


Pääsin taas höyryjunan kyytiin! Kyseisellä junayhtiöllä (Talyllyn Railway) on nimittäin varta vasten lapsille suunnattuja Tuomas Veturi -ohjelmaan liittyviä juttuja (veturit on mm. nimetty sarjan vetureiden mukaisesti :D), ja muutenkin perheen serkkupoika tykkää kovasti junista, joten mikäs siinä sitten. En valita - junassa oli mukavaa ja maisemat olivat kauniit.

Jäätiin pois jollakin matkan varrella olleista pienistä asemista, syötiin eväitä, leikittiin puistossa ja itse kävin myös pienellä tutkimus-/valokuvauskierroksella lähiympäristössä.


Junailun jälkeen lähdettiin vuorostaan rannalle - tällä kertaa ihan oikealle rannalle. :D Päivä oli suorastaan paahtavan kuuma, joten oli kiva vähän kahlata kylmässä merivedessä ja keräillä simpukoita. Niin, ja tietysti ottaa valokuvia!

Oli muuten melko vaikuttava rantamaisema: mäkiä kohoamassa horisontissa...


Tiistaille sattui sadepäivä, joten pysyteltiin sisätiloissa ja syötiin maukasta, perinteistä brittiläistä sunnuntailounasta. Keskiviikkona olikin sitten aika pakata kimpsut ja kampsut takaisin auton takaluukkuun, vilkuttaa Walesille hyvästit ja ajaa takaisin Norfolkiin.

Kaiken kaikkiaan pääsiäisloma oli aivan ihana. Tykkään todella viettää aikaa hostperheen kanssa! Wales oli myös aivan mahtava paikka, en olisi osannut kuvitellakaan kaikkia niitä maisemia Brittein saarille kuuluviksi! Tuonne tullaan ehdottomasti palaamaan, sillä suunnitteilla on jo uusi lomareissu elokuulle...

Huh, nyt on saatu kaikki lomajutut julkaistua, joten on tilaa uusille turinoille! Tänään oltiin eläintarhassa ja nautitaan parhaillaan pitkästä viikonlopusta, maanantaina kun on bank holiday, jee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉