sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

suomilusmuilua

Nyt kun juhlat on juhlittu ja talo on taas tyhjänä, niin olen voinut keskittyä pääsykokeisiin lukemiseen (tai sen välttelyyn...). Lukemisen sijaan ohella olen myös ehtinyt kaikenlaista; mm. polttaa itseni auringossa ja nauttia Suomen kauneudesta, kesähelteistä, ystävien seurasta, myöhäisistä yösyvällisyyksistä sekä herkuista. Olen saanut asioita hoidettua, shoppaillut, perinyt kauniita astioita ja helmisormuksen, joutunut antamaan kaikille näytteen "brittiaksentistani" ja opetellut kamerasäätöjä.

Vaikka hauskaa on ollut, odotan jo kovasti paluuta Britteihin - hostperhettä on ikävä ja kaipaan englannin puhumista. Haluan uskaltaa enemmän, joutua uusiin tilanteisiin ja huomata, että niistä selviää, matkustella yksin ja yhdessä, opetella vastuullisemmaksi. Ekä malta odottaa loppukesän reissua Walesiin...!


Oi, ihana Suomi. Vaikka Britanniassa viihdynkin, niin kyllä tätä suomalaista sielunmaisemaa tulee ikävä. Etenkin näin kesäisin - Suomen kesässä vain on sitä jotain.

Huomenna hyppään junaan ja suuntaan mummolan kautta kohti keskiviikkoisia pääsykokeita! Valmistautua olisi voinut kenties vähän paremminkin, mutta onhan mulla tässä vielä nämä kaksi päivää aikaa... Queen of procrastination. Perjantaina lennähdän sitten takaisin Englantiin, hihii. 

Pitäkäähän peukut pystyssä pääsykokeiden varalle! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉