sunnuntai 31. elokuuta 2014

kunnes maailma herää

Oho, huomenna on jo syykuu! Elokuu on suorastaan vilahtanut silmissä, ja kuten hostäitikin totesi, tässä vaiheessa vuotta alkaa vauhti kiihtyä ja ennen kuin huomaakaan, on jo joulu. Vajaan kuukauden päästä tulee myös täyteen puoli vuotta näissä au pair -hommissa... En voi uskoa, että lähdöstä on jo niin kauan!! Hullua.

Mulla on takana oikein mukava viikonloppu. Hostäiti vietti viikonloppua siskonsa kanssa, joten oltiin hostisän kanssa kahdessaan vastuussa huushollin pystyssä pysymisestä. Käytiin lauantaina tyttöjen kanssa (taas) yhdessä linnassa, tällä kertaa tosin ihan tässä lähellä (postausta tulossa myöhemmin!) ja tänään ajeltiin yhteen Englannin monista National Trust -kohteista, Anglesey Abbeyyn josta löytyi vanha luostari, kauniita metsäpolkuja ja paljon tekemistä lapsille.


Viime aikoina oon miettinyt tulevaisuutta au pair -vuoden jälkeen, kaikkea psykologian opintojen ja oman kahvilan perustamisen väliltä aina sinne luokanopettajan opintoihin palaten. Opiskelumaasta nyt puhumattakaan... Oon niin monta vuotta tuntenut olevani sataprosenttisen varma siitä, mitä haluan tehdä, mutta nyt en enää olekaan, ja se vähän pelottaa. Onneksi tässä on vielä moooonta kuukautta aikaa etsiä, ihmetellä ja kysellä, ennen kuin tarvitsee mitään lopullisia päätöksia alkaa tekemään. Ja aina saan luottaa siihen, että mun elämällä on suunta. :)

Menneellä viikolla oon myös skypetellyt pitkästä aikaa, leiponut suuren suosion saaneita korvapuusteja, luonnostellut paljon postauksia kun kerrankin on runsaasti (kuva)materiaalia ja ideoita sekä käynyt kaupungilla syysshoppailemassa. Musta on ihana aina syksyisin ostaa uusia vaatteita: pehmoisia neuleita ja neuletakkeja ja kaikkia muita vaatteita, joita ei kesällä niinkään tule käytettyä. Löysin mm. kivan kotimekon Primarkista vain kolmella punnalla! Juuri sellaisen kivasti leikatun trikoohuitulan, jonka voi pukea sukkahousujen tai legginssien kanssa ja jolla hengata kotona.


En olekaan ehtinyt hehkuttaa syksyä täällä blogin puolella läheskään tarpeeksi. Mun lempivuodenaika (tai yksi niistä, on niin vaikea päättää...) on taas täällä! Britanniassa on tosin vielä kesäloma, ja ilmatkin on vielä olleet aika kesäiset. Syksyn lähestymisen huomaa oikeastaan vain huomattavasti aikaisemmin pimenevistä illoista ja sadepäivistä. Kirpeitä syysaamuja ja edes jonkinlaista ruskaa odottellessa. :>

Nyt on kuitenkin aika sulkea kone ja painaa pää tyynyyn, että jaksan edes avata silmät huomenna kello 6.40. Iloista alkavaa syyskuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉