tiistai 2. syyskuuta 2014

pari kuvaa covent gardenista

'Bank holiday' -viikonloppuna tuli käytyä Oxfordin lisäksi myös Lontoossa, matkaa kun Britannian pääkaupunkiin oli High Wycombesta vain puoli tuntia. Suurimman osan päivästä vietin Covent Gardenin kaupunginosassa, jossa en olekaan ennen käynyt! Alueelta löytyi paljon kivoja kauppoja, teattereita ja noh, ihmisiä kuten Lontoosta kaikkialta. Lähinnä kiertelin katuja ja kujia, ja pari tuntia vietin West Endin Hillsongissa. Covent Gardenin jälkeen tein vielä reissun Rotherhithessa sijaitsevaan Suomen merimieskirkkoon, josta kävin ostamassa vähän ruisleipää sekä muita elintärkeitä suomalaisia tuotteita, kuten raesokeria ja turkinpippureita.

Covent Gardenista löytyi muuten suureksi yllätyksekseni Muumi-kauppa!

4 kommenttia

  1. Miun enkunope just tänään kehotti käymään tuolla merimieskirkolla, hahaa jos sieltä saa ruisleipää ni meen varmaan kerran viikossa... :D ja oon muute ollu tuolla Apple marketissa! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaah :D Sieltä saa paljon kaikkea ihanaa, esim. ruissipsejä!!

      Poista
  2. kiitos kommentistasi =) niin sinä vaan kävi että seikkailuni loppui, jään seurailemaan omaasi!! kaikkea sattunutta en ole blogiini edes uskaltanut kirjoittaa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin, ens viikol tuleeki mun kaveri sveitsistä käymään ekaa kertaa suomessa! ei ollut mikään turha reissu c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mutta, kivaa että kaikki järjestyi hyvin :----)

      Poista

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉