perjantai 19. syyskuuta 2014

if we took a holiday

Huomenna se vihdoin alkaa, kahden viikon loma Espanjan auringon alla! Tätä reissua on odotettu kovasti, ja nyt se vihdoin koittaa. Hassua. Tytöt ovat aivan innoissaan, minä mietin sitä, minkälaisella vaatetuksella sitä pärjäisi kolmenkymmenen asteen helteissä... Eiliset kahdenkymmenen celsiuksen lukematkin meinasivat olla liikaa. :-D

Tämä viikko on ollut touhua täynnä. Hostäiti oli keskiviikon ja torstain poissa koulutuksessa, joten hostisä otti loppuviikon vapaata, ja ollaankin yhdessä hengattu ja pidetty taloutta pystyssä. Ollaan pakattu, ja nyt ollaan jo siinä hyvässä vaiheessa, että enää viimeiset tavarat puuttuvat. Oon myös ajastanut muutaman postauksen loman ajaksi, jottei blogi ihan kuole.

 

Eilen hostisällä oli asiaa Norwichiin, joten pääsin kätevästi samalla kyydillä vähän kiertelemään ja shoppailemaan kyseiseen kaupunkiin. Oon käynyt Norwichissa vain kaksi kertaa aikaisemmin, ja molemmilla kerroilla suht pikaisesti, joten oli kiva nähdä kaupunkia vähän enemmänkin. Norwich oli paljon kivempi kuin muistin! Pääostoskatujen - joilla kaikki ketjukaupat sijaitsevat - lisäksi löysin supersuloisia pikkuputiikkeja ja kahviloilta kauniilta kujilta.

Lempparipaikakseni osoittautui ehdottomasti Elm Hill, yksi Norwichin vanhimmista kaduista, jonka varrelta löytyi todella kaunista, peribrittiläistä arkkitehtuuria ja suloisia kauppoja. Eräästä vintage-putiikista löysin myös täydellisen, myyjän mukaan 60-70-luvulta peräisin olevan nahkalaukun. Uutta, isompaa laukkua olen etsinyt jo pitkään, ja tämä löytö ei ollut edes kallis - vain 30 puntaa! Elm Hillillä oli muuten muitakin hauskoja kauppoja, esimerkiksi yksi, joka oli täynnä pelkkiä nallekarhuja!


Täällä on myös kovasti jännätty Skotlannin päätöstä itsenäistymisestä, mutta ei syntynyt uutta valtiota ei. Nyt on kuitenkin edessä vielä pari tuntia armotonta pakkaamista ja sen jälkeen alan laittaa ruokaa tytöille. Huomenna ois sitten edessä superaikainen herätys ja lentokenttäseikkailu kahden pikkulapsen kanssa, saa nähdä mitä siitä tulee.  ¡Adiós amigos!

2 kommenttia

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉