torstai 24. huhtikuuta 2014

wales: hills and sheep


Hei taas ja pahoittelut pienestä blogitauosta! Tarkoituksena oli vielä kehitellä jonkinlainen höpöttelypostaus ennen pääsiäislomaa, mutta niin se sitten jäi pakkaus- ja muiden tohinoiden alle. Pääsiäinen tosiaan kului hostperheen kanssa Walesissa lomaillessa, 95 % ajasta ilman internet-yhteyttä, joten en päässyt postailemaan tai oikeastaan tekemään mitään muutakaan. Viikko ilman mobiililaitteita teki kyllä taas vaihteeksi ihan hyvää. Lisäksi se vähensi hetkellisesti jokapäiväisiä suomenkielisiä kontakteja: intensiivisempää englannin käyttöä siis!

Täällä sitä kuitenkin taas ollaan. Ja voi, miten rakastuinkaan Walesiin. Sen kauniisiin mäkiin ja kukkuloihin. Ihanaan, ihanaan maaseutuun. Nyt myös vihdoin tajuan sataprosenttisesti brittejä, joiden mielestä Norfolk on todella tasainen osa Britanniaa. Kyllähän se on, etenkin Walesin jälkeen... Nyyh. Karu paluu arkeen. Mun sydämestä taisi ikiajoiksi jäädä pieni palanen Walesin nummille. 

Tekemistä lomalla kyllä riitti. Tavattiin hostperheen sukua ja ystäviä, käytiin pääsiäismunajahdissa varsin kauniissa paikassa, tehtiin päiväreissu rannikolle, ajeltiin mielettöman kauniita maisemareittejä pitkin, otettiin osaa ristiäisiin ja syötiin paljon suklaata kuten pääsiäisenä nyt kuuluu. Kuviakin tuli otettia noin kuusisataa. Reissupostauksia siis tulossa varsin pian, joten stay tuned! :)

Mites teidän pääsiäisenne ovat sujuneet?

2 kommenttia

  1. Aivan ihania kuvia! 😍 pääsiäinen sunui täälläkin kivasti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli helppo saada hyviä kuvia kun maisemat oli niin upeita :D Kiva kuulla!

      Poista

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉