tiistai 4. marraskuuta 2014

in arms stretching wider than my heart could ever fall

Vaikea uskoa, että on jo marraskuu! Täällä sitä vielä seitsemän kuukauden jälkeen ollaan, aika on mennyt supernopeasti. Alkaa jo vähän pelottaa tämä ajanjuoksu, kuukaudet käy vähiin ja kohta on jo kevät ja mun pitäis jossain vaiheessa täältä lähteä... Tässä kuitenkin vähän viime viikonlopun kuulumisia.

Perjantaina, 31. lokakuuta, vietettiin totta kai Halloweenia. Täällä Briteissä se on huomattavasti isompi juttu kuin kotona Suomessa - lapset menevät jenkkielokuvien tyyliin trick or treat -kierrokselle, ihmiset ostavat ja kaivertavat kurpitsoja ja kaupat ovat täynnä kaikkea mahdollista halloween-krääsää. Mekin siinä perjantaina sitten koverrettiin muutamat kurpitsat: hostäiti teki Frozenista tutun Olaf-hahmon, minä Helinä-keijun (josta en riittävän hienoa kuvaa saanut blogiin asti) ja hostisä koversi kaksi perinteisempää kurpitsaa - nämä sitten laitettiin ulos karkkikeppostelijoita varten. Itse en oo ikinä halloweenia viettänyt, enkä oikein tiedä mitä mieltä siitä olen. Kurpitsoiden kovertaminen oli joka tapauksessa aika hauskaa puuhaa. :)


Sunnuntaina juhlittiin hostisän 40-vuotissyntymäpäivää. Sitä varten vietettiin lauantai hostäidin ja tyttöjen kanssa Bury St Edmundissa pääasiassa lahjaostoksilla. Oli marraskuun ensimmäinen, ja niin kuuma, että mulla tuli pelkän mekon, neuletakin ja kaulahuivin kanssa hiki - marraskuussa! Ja just ostin ihanan, uuden villakangastakin... Voisi mun puolesta tulla vähän viileämmät ilmat. Olipahan kuitenkin nätti sää, ja lahja- sekä synttärikrääsäostosten ja maistuvan lounaan jälkeen ehdittiin vielä leikkiä kaupungin viihtyisässä puistossa. Tämä taisi samalla olla viimeinen visiittini Buryyn, nyyh. Jos jotain paikkaa täältä lähialueelta jään kaipaamaan, niin sitä.

Illalla, lasten nukkumaanmenoajan jälkeen viimeisteltiin sitten päivänsankarille leivottu kakku. Hostisä oli onneksi poissa ystävänsä polttareissa, joten saatiin valmistella kaikki rauhassa. Oltiin siis suunniteltu ja leivottu hobitinkolo -kakku Tolkienin tarumaailmaa rakastavalle hostisälle. Ja olen kyllä varsin tyytyväinen lopputulokseen. Hobitinkolon ja kiviaidan sisältä löytyy suklaakakkua, ja kaikki muu on väkerretty sokerimassasta kylttiä ja tietysti kynttilöitä lukuunottamatta.


Synttäriyllätykset onnistuivat, ja sunnuntaina käytiin myös ulkona syomässä. Tällä ja ensi viikolla onkin tiedossa ahkeraa muuttoa varten valmistautumista, ja ensi viikolla juhlitaan myös mun synttäreitä. Tai oikeastaan niitä juhlitaan jo tänä viikonloppuna, kun lähdetään hostäidin kanssa Lontooseen! Tänäänkin on hauskaa tiedossa, sillä Britanniassa vietetään juhlaa nimeltä bonfire night, johon kuuluu kokkoja, ilotulituksia ja muunlaista hauskanpitoa. Siitä raporttia myöhemmin. Elämä on ihanaa ♥

Ps. Tykkäättekö mun Bilbosta? :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉