sunnuntai 2. marraskuuta 2014

kotikaupunkimme moraira

Nyt vähän juttua Morairasta, joka toimi meidän "kotikaupunkinamme" Espanjan loman ajan. Lomamökkimmehän siis sijaitsi korkealla vuorenrinteellä lukuisten muiden loma-asuntojen kanssa, asuimme niin sanotussa lomakylässä. Moraira kuitenkin oli lähin kaupunkimme, ja sijaitsi aika lailla suoraan alapuolellamme. Vaikka Moraira oli meitä niin lähellä, niin hassua kyllä teimme sinne ensivisiittimme vasta ensimmäisen viikon lopussa, perjantaina. Toisella viikolla Morairalla tuli pyörittyä enemmänkin.


Moraira oli todella mukava kaupunki. Sieltä löytyi kaunis ranta sekä paljon kauppoja ja ravintoloita (joissa heti ensimmäisellä kerralla söin parhaan caesar-salaatin sitten helmikuun Helsingin reissun, nam!). Joku linnantapainenkin rannan läheisyydessä oli.

Toisen viikon viimeisinä päivinä (torstaina? En enää muista...) Morairalla pidettiin jokaviikkoiset markkinat, joilla kävimme kiertelemässä. Torialueelta löysimme myös kojun, jossa myytiin churroja! Koko kaksi viikkoa etsittiin jokaisen kahvilan ja ravintolan menusta churroja, mutta ei. Nyt kuitenkin vihdoin löydettiin ne, ja päästiin vetämään churroöverit ennen kotiinpaluuta. :)


Kaiken kaikkiaan Moraira oli todella viihtyisä kaupunki. Pieni, mutta sieltä löytyi ihan sopivasti tekemistä tällaiselle lapsiperheelle. Ja se caesar-salaatti, nam...!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉