torstai 13. marraskuuta 2014

synttäritunnelmia

Eilen juhlittiin mun syntymäpäivää, ja nyt sitä sitten ollaan virallisesti taas vuoden vanhempia, yhdeksäntoista tällä kertaa. Mitään suurta ikäkriisiä mulle ei vielä ole iskenyt vaan vanheneminen on vielä tässä iässä ihan kivaa, vaikka tuntuuhan se jännältä että vuoden päästä mun ikä alkaakin ykkösen sijaan kakkosella.

Mulla oli oikein ihana synttäripäivä. Ihan suht tavallinen työpäivä, johon kuului muuttoa varten siivoamista ja tavaroiden lajittelua, mutta josta erityisen tekivät onnittelut, huomionosoitukset ja lahjat. Ihana hostperheeni oli mulle muutaman lahjan ostanut, samoin oli leivottu kakkua, väkerretty korttia ja hankittu ilmapallokin. Koto-Suomestakin tuli muutama paketti. Kiitos kaikille ihanille muistamisesta, teitte mun synttäripäivästä iloisen ihan vaan muutamalla whatsapp-viestin sanallakin. 

Kynttilät kakusta löytyi myös, vaikkei niitä tässä kuvassa näy... :)

Viikonloppuna hostäiti vei mut tosiaan Lontooseen synttäreiden kunniaksi. Lähdettiin matkaan aikaisin lauantaiaamuna, oltiin yötä ja tultiin sunnuntai-iltapäivänä takaisin. Ja voi, miten täydellinen viikonloppu meillä olikaan! Vietettiin lauantaina neljä ja puoli tuntia Leavesdenissa Warner Brothersin Harry Potter -studiokierroksella (jonne oon halunnut päästä siitä asti kun se pari vuotta sitten avattiin), ja illalla otettiin suunnaksi Her Majesty's Theatre Lontoon West Endissä ja käytiin katsomassa kerrassaan upea Phantom of the Opera -musikaali. Elokuva on yksi lemppareistani, ja musikaali oli vielä hienompi, ylittäen kaikki odotukseni. Musiikki, lavasteet, "erikoistehosteet", näyttelijät... Menisin katsomaan sen uudestaan milloin tahansa!

Sunnuntaina pyörittiin Oxford Streetin läheisyydessä. Hostäiti etsi mekkoa ensi lauantaina oleviin ystäväpariskunnan häihin ja minä yritin löytää pohjoismaalaisia (ruoka)tuotteita myyvää ScandiShopia. Löytyihän se, ja valikoima oli vielä laajempi kuin merimieskirkolla (tosin siellä ei ollut ruisleipää). Ostin pari pussia ruissipsejä ja kirpeitä salmiakkeja, jee! Kävin myös Selfridges-tavaratalon ihanalla jouluosastolla ja Disney Storessa, jossa puolet alakerrasta oli omistettu vain ja ainoastaan Frozenille.


Oxford Streetillä törmäsin myös karhuherra Paddingtoniin! Ympäri Lontoota on marras- ja joulukuun ajaksi ripoteltu yhteensä viisikymmentä erilaista Paddingtonia lontoolaisten sekä turistien löydettäväksi. Oman karhunsa ovat päässeet suunnittelemaan esimerkiksi Benedict Cumberbatch, Emma Watson ja The Telegraph -lehti. Tempauksen takana on NSPCC-niminen lastensuojelujärjestö. Joulukuussa karhut huutokaupataan, ja tuotot menevät NSPCC:n työhön lasten hyväksi. Selfridges-tavaratalosta voi myos ostaa muutamia näistä karhuista minikoossa. Tämän kuvassa näkyvän Sparkles-karhuherran on suunnitellut Frankie Bridge, brittiläinen laulaja joka on parhaillaan mukana myös Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa.

Itse suunnittelen vielä päiväreissua Lontooseen ennen joulua ja kenties joulupyhien jälkeenkin, ja aion kyllä samalla muutaman karhuherrankin metsästää. Lisää tietoa Paddington-tempauksesta ja Lontooseen ripotelluista karhuista löytyy täältä.

Oli ihanat synttärit, kiitos. Mun hostperhe on kyllä sellainen, etten parempaa olisi voinut saada. Harry Potter -studiokierroksesta on tulossa vielä ihan oma postauksensa, kunhan saan valikoitua sadoista ottamistani kuvista parhaat... Pysykää siis kuulolla!

4 kommenttia

  1. Kuulostaa ihanalta! Mutta sitä studiopostausta oottelen ihan erityisen innolla ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehee, studiopostaus on valmistunut ja odottaa vain julkaisuaan... ;)

      Poista
  2. Hurmaavan hieno kakku!! Lämpöisimmät onnittteluhalaukset meiltä kaikilta♥

    VastaaPoista

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉