lauantai 13. joulukuuta 2014

on this cold december night

Joulunodotus on jo puolessa välissä, ja vielä on niin paljon tekemistä! Viime sunnuntaina tapasin muutamia au pair -tyttöjä taas kaupungilla, ja iltapäivällä käytiin perheen kanssa ostamassa joulukuusi. Täällä on tosiaan tapana hankkia kuusi jo joulukuun alussa, mikä oli aluksi varsin outo ajatus. Nyt kun kuusi koristeineen on kuitenkin pystyssä, joulusukat takan yllä roikkumassa ja olohuone muutenkin jouluistettu, näyttää siellä varsin kivalta.


Pari viikkoa sitten oltiin muuten tosiaan katsomassa Michael Bubléta Birminghamissa. Kyseessä oli sama "To Be Loved Tour" jota olin helmikuussa katsomassa Helsingissä, joten konsertin kaava oli jokseenkin sama. Myös lämppärinä toimi Helsingin keikalta tuttu a capella-yhtye Naturally 7. Keikka oli huippuhyvä, vaikkakin Helsingin keikka oli mielestäni vielä parempi. Siihen tosin saattoi vaikuttaa se, että meillä oli silloin ihan superhyvät paikat permannolla, nyt kun istuttiin takaoikealla yläkatsomossa. Michael oli kuitenkin aivan yhtä lumoava kuin Helsingissäkin. :)

Eilen käytiin hostisän kanssa katsomassa viimeinen Hobitti-elokuva. En oo vielä oikein osannut muodostaa mielipidettä, mutta kyllä se hyvä oli. Ensimmäinen leffa on silti trilogiasta lempparini, ja Sormusten herrat pesevät Hobitit ihan 6-1. Vietettiin muutenkin oikein kunnon Keski-Maa-viikkoa, katsottiin kaikki elokuvat ennen perjantain ensi-iltaa.

Ostin pienen kukkasen omalle sekä keittiön ikkunalaudalle piristämään :)

Yliopistohakemukseni on muuten edistynyt kovasti! Oon nyt melkein saanut päätettyä kaikki viisi hakukohdetta ja personal statementkin on melkein valmis. Suunnitelmissa on lähettää se ensi viikolla kunhan vaan saan suositukset entiseltä ryhmänohjaajaltani. Sitten voinkin vaan rentoutua ja unohtaa koko hakemuksen joulun ajaksi. Ja toivoa, että yliopistoilta vastattaisiin pian (mieluusti myöntävästi).

Tänään olisin halunnut lähteä tutkimaan Nottinghamia ja huomenna pitäisi jaksaa Lontooseen salaisille jouluostoksille, mutta enköhän tietysti saanut jonkun pöpön ja täällä sitä ollaan peiton alla kissa kainalossa. Toivottavasti huomenna on parempi olo, haluaisin nimittäin todella sinne Lontooseen.

Tämä oli vähän tällainen "kipeänä ei ajatus kulje, kootaan kaikki sekalaiset tapahtumat yhteen" -postaus, ehkä ensi kerralla jotain vähän loogisempaa. Jatkan iltaa Hobitin ekstramateriaalimaratonilla, hyvää kolmatta adventtiviikonloppua!

4 kommenttia

  1. Paranemisia! <3 Toivottavasti pääset huomenna lähtemään Lontooseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En päässyt, mun ens viikonloppuna sitten uus yritys :)

      Poista
  2. Oih, Michael Buble <3 ja hei jos millonkaan myöhemmin tuut Lontooseen päin ni meiän pitää kyllä sillon ainakin nähdä, tänään oon aika kiireinen mutta ois ihana nähdä sinuu pitkästä aikaa! Paranemisia!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Joo, koitetaan löytää taas joku hyvä sauma niin kerettäis nähä :)

      Poista

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉