keskiviikko 10. joulukuuta 2014

thomas land

Viime lauantaille oltiin buukattu jännittää koko perheen ohjelmaa. Tässä aivan parinymmenen minuutin automatkan päässä sijaitsee Drayton Manor Theme Park -niminen huvipuisto, jossa sijaitsee myös maailman ainoa Thomas Land eli siis Tuomas Veturi -teemapuisto. Drayton Manorista löytyy junamaailman ohella myös hurjia huvipuistolaitteita, eläintarha ja hotelli, mutta meidän suuntana oli nimenomaan Thomas land. Yhdellä lipulla tosin pääsi kaikkialle Drayton Manorin osiin.

Vaikka meillä tytöt rakastavat kaikkea pinkkiä ja prinsessamaista (sekä Frozenia, ofc!), on Thomas the Tank Engine ollut myös kovassa huudossa. Tavattiin paikan päällä eräs ystäväperhe, joiden kaksi poikaa olivat totta kai vähintään yhtä innoissaan. Voi niitä lasten riemunkiljahduksia!


Thomas land oli hienosti suunniteltu, sieltä löytyi yhtä sun toista tehtävää ja jännittävää nähtävää lapsille. Oli juna-ajelua, pienemmille lapsille sopivia huvipuistolaitteita, eläintarha... Huvipuisto oli myös koristeltu erityisesti joulua varten, katot olivat lumisia ja kaikkialla oli kransseja ja muita koristeita. Päästiinpä tapaamaan joulupukkiakin!

Oli todella hauska päivä, vaikka samaan aikaan myös superväsyttävä. On se vaan kätevää, että tällainen lapsenmielinen saa tällaisissa paikoissa hyvän tekosyyn ryntäillä paikasta toiseen lasten perässä itsekin ihan innoissaan. :-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉