tiistai 8. heinäkuuta 2014

ja taas kutsuu suomi

En olekaan kirjoittanut kunnon höpöttelypostausta sitten Suomesta paluun jälkeen - ja huomenna lähden taas matkaamaan! Suomeen nimittäin. Bookkattiin jo joulu-tammikuussa loma tähän kohtaan heinäkuuta perheen ja ystäväperheen kanssa Himokselle New Wine -tapahtumaan. Viisi varmasti huikeaa päivää edessä!

Viime reissu Suomeen oli jo vähän liiankin pitkä, mutta tällä kertaa paluu on jo ensi maanantaina. Aika sopivan pituinen Suomi-loma siis, vaikka en kaikkia joita haluaisin ehdikään näkemään...



Tulokset yliopistoista muuten tulivat pari viikkoa sitten, enkä päässyt opiskelemaan. Odotin olevani jotenkin pettyneempi, varsinkin kun jäin Suomeen niin moneksi ekstrapäiväksi ihan vaan pääsykokeiden takia, mutta ei mua loppujen lopuksi hirveesti haitannutkaan. (Ehdin tehdä niinä päivinä paljon kivoja juttuja ja nähdä kivoja ihmisiä!) Olin aika varma siitä, että mahdollisuudet olivat jo menetetyt huonon lukemiseni vuoksi, eikä tulos siis yllättänytkään. Sain kuitenkin ihan hyvin pisteitä, ei ollut sisällepääsy ihan hirveän kaukana.

Ehkä parempi näin. Olisin lykännyt opiskelupaikkaa joka tapauksessa, koska en vaan millään vois jättää tätä huippua au pair -pestiä, näitä ihania ihmisiä ja tätä kaunista maata jo elokuussa. Niin paljon on vielä näkemättä ja kokematta. Lisäksi välivuoden aikana voin vielä pohtia uudelleen, minne olen ensi vuonna hakemassa. :)

Paljon kaikkea ihanaa ja jännittävää on suunnitteilla: ensi viikon perjantaina Suomesta paluun jälkeen järjestetään täällä kesätanssiaiset, jonne hostäidin kanssa mennään. Elokuun alussa lomaillaan Pohjois-Walesissa ja syyskuun lopun Skotlannin reissu vaihtui kahdeksi viikoksi Espanjan auringossa! Marraskuussa tulen luultavasti käymään Suomessa (ja Maata Näkyvissä -festareilla!) ja käyn moikkaamassa ystävääni Tukholmassa ja joulun vietän täällä. Lisäksi on paljon pienempiä, mutta yhtä lailla ihania juttuja, kuten uusien kaupunkien valloittamista, syksyllä alkava synttäriputki, kenties Britanniassa vierailevia kavereita... Niin paljon kivaa, mitä odottaa.


Täällä on muuten täi-episodi meneillään, tytöillä on täitä ja meillä muilla totta kai myös... Jätän kaikki herkulliset yksityiskohdat tällä kertaa välistä, mutta sain kuitenkin oman pään hoidettua ennen reissua. Hrr.

Kohta on kuitenkin aika hakea tytöt koulusta ja pian sen jälkeen suuntaan lentokenttähotellille yöksi. Laitan ainakin yhden postauksen ajastamaan Suomi-loman ajalle, reaaliaikaisia kuulumisia sitten ensi viikolla. Ja ainakin yksi toivepostaus olisi, sitä yritän ensi viikolla myös totetuttaa. Jos teillä on jotain toiveita, niin kommenttilootaan saa esittää. Eipä mulla tällä kertaa muuta, hyvää loppuviikkoa! :)

4 kommenttia

  1. Hauskaa Suomen-lomaa :) Vaikka pääsykokeissa ei onnannutkaan, niin onneksi sulla on tilanne tuo että ensi vuodellekin on tekemistä.

    Pidä kiva reissu myös Espanjassa! Suosittelen silti lämpimästi Skotlanninkin tsekkaamista, varsinkin Edinburgh oli aivan ihana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo Skotlannissa aion ehdottomasti tän au pair -vuoden aikana käydä, nyt kun kerran on vähän helpompi mahdollisuus! Vaan tuolle nimenomaiselle viikolle jolle hostperheen kanssa yhteistä reissua suunniteltiin, niin päätettiin sitten suunnitelmia muuttaa. Oon aina halunnut käydä Edinburghissa! <3

      Poista
  2. Kivoi reissui! :) Ja hei ois kiva nähä sit marraskuus festareilla! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niin ois, jos vaan tuolle marraskuulle osuis reissu hyvin MNF:n kanssa... enköhän silleen järkkää Suomi-loman että festareille pääsen: niin hyvä artistikattaus tulossa ja niin paljon kavereiden näkemistä samaan aikaan, että ei vaan voi jättää väliin!!

      Poista

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉