torstai 24. heinäkuuta 2014

kesän juhlahumua


Viime perjantaina koitti yksi kesän top kolmesta odotetuimmasta tapahtumasta: hostvanhempien työpaikan kesäkekkerit! Eikä ihan mitkään pienet ja vaatimattomat kemut... En halua blogissa paljastaa, mitä hostvanhempani tekevät työkseen, mutta työnantaja ei ole mikään ihan pieni taho, joten kaikki tälläiset jututkin on sitten vähän paremman puoleisia. Iltapukukoodi ja teemana Alice in Wonderland.

Odotin alun perin kyseessä olevan nimenomaan tanssiaiset, kyseessä kun oli 'summer ball' mutta mitään perinteistä tanssimista ollut, vaan kysessä tosiaan oli iltapukujuhla. Olin hirveän iloinen että hostvanhemmat pyysivät mut mukaan - palkattiin ihan lastenvahti, ettei mun tarvinnut jäädä lasten kanssa kotiin. Tällänen tilaisuus kun oli mulle aika lailla once in a lifetime -kokemus. :)

  
 

Teemaan oli todella panostettu. Suurin osa ohjelmasta oli sidottu teemaan, ja koristelut olivat todella hienot. Paikan päällä juhlaväkeä vastaanottamassa ja viihdyttämässä olivat myos Hullu Hatuntekijä ja Valkoinen kani. Tarjolla oli myös aivan mielettömästi hyvää ruokaa, kun joka tunti aukesi uusi ruokapiste. Halutessaan sai siis nauttia mm. alkupaloja, raviolia, sushia, burritoja, kiinalaista ja erilaisia juustoja. Lisäksi oli vielä "Hullun hatuntekijän teekutsut" a.k.a. ihana jälkiruokaosasto.

Juhlia varten kävin laitattamassa hiukset kampaajalla, ja melko yksinkertaisen mutta kauniin tummansinisen iltapukuni sain lainaan hostäidiltä. Kaikki muutkin olivat totta kai tyylikkäinä ja (syömisen ohella, hehe) oli kiva bongailla kauniita iltapukuja.

En ottanut kameraa mukaan, sillä se ei pikkulaukkuun mahtunut, enkä ollut varma olisiko juhliin ollut sopivaa kameraa ottaakaan (ois kyllä ollut, muillakin oli). Puhelimella sai kuitenkin tallennettua ihan kivoja räpsyjä, toivottavasti niistä jotain välittyy. Oli kyllä aivan huippu ilta, enpä ole ennen moisissa kekkereissä ollut! :)

Ps. Tänään iski ekaa kertaa syksy- ja joulufiilikset... Oi elokuu ja sumuaamut, tulkaa jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

piristä päivääni kommentilla! ♥ ✉